Hvad siger kunderne om os?


Slip dine bekymringer og gør det du er god til Jeg er ingen it-nørd, så derfor var det vigtigt for mig, at finde een der har styr på alt det, jeg ikke ved jeg skal have styr på. Det giver mig tryghed og gør at jeg kan give mig 100% til det jeg er god, til fordi jeg ved at der er fuldstændig styr på teknikken og alt det jeg ikke ved en S*** om. Nicolai er super til, at forstå hvad mine behov er og sælger mig ikke noget jeg ikke har brug for, som jeg desværre har erfaring med fra andre firmaer jeg var ved før. Jeg vil anbefale Nicolai til alle, der er i en branche de brænder for og ikke ønsker at nørde med teknik og andet, der ikke har den mindste interesse men bare gøre det du er god til.

Sofie Cronegaard, Mental-coach.dk

Vi har gennem mere end 12 år brugt en af Danmarks største udbydere på emails og på DNS, i troen om at de største nok også var de bedste. 
Ved et til fælle faldt snakket i netværket på email og DNS udbydere og der blev vi tilrådet at skifte til ATZnet.
Og jeg må indrømme at jeg var meget skeptisk - efter devisen “Man ved hvad man har” 
Men jeg kan afsløre af vores email spam er faldet drastisk efter vi er skiftet. Og for det ikke skal være løgn så er vi også altid blev mødt med et service niveau, som vi ikke troede fandtes længere.
Så jeg vil ALDRIG tøve med at anbefale atznet.dk

Kasimir, Viskerbladet.dk

Vi har flyttet alle vores mail’s over til Nicolai og co. Da vi havde en del flere ønsker end vi kunne få løst ved den nuværende it leverandør. Her snakkede vi med Atznet om forskellige løsninger som alle blev tilpasset vores behov. Vi blev enige om en komplet Microsoft løsning som vi har startet op og er glade for

Niels Bech, TheCharger.dk

ATZnet hoster vores virtuelle server med høj oppetid og hjælper ydermere med udviklingsopgaver.

Kai Hoffman, Bogbasen.dk

Vi mødte Nicolai til Work-away og har efterfølgende afprøvet de forskellige løsninger Nicolai har at byde og vi har været tilfredse med det leverede.
Udover at produkterne virker så er der hurtig svar på mails og er der behov for hjælp så er Nicolai tæt på. Kan varmt anbefales.

Wicki Oppendieck, Canem.dk