Om ATZnet

ATZnet er en virksomhed, der har specialiseret sig i webhostings-løsninger primært for virksomheder og organisationer - også til privatpersoner kan vi finde løsninger på et attraktivt prisniveau


ATZnet er en 100% danskejet virksomhed. Alle vores servere er placeret i Danmark.

Vi har den båndbredde/kapacitet, som gør at Deres hjemmeside opnår den bedst mulige hosting. ATZnets servere er placeret på redundante 1000 mbit linier.

Redundante linier betyder, at vi har to linier fra to forskellige udbydere. Opstår der eksempelvis et kabelbrud på den ene linie, er der en anden linie, som kan anvendes i stedet for.

Den ene linie kan automatisk overtage trafikken hvis/når den anden går ned.
Dette er med til at sikre maksimal oppetid.
Der er etableret ekstra strømsystemer for at sikre mod nedbrud og serverne er beskyttet mod angreb fra hackere med en firewall.

Der køres dagligt backup af af alle websites.

For yderligere at sikre hardware og data optimalt bliver alle servere overvåget af et moderne alarmsystem fra et vagtselsakb. Udenomsarealerne bliver ligeledes overvåget af vagtfolk.

Hvis De endnu ikke har fået designet Deres hjemmeside, kan vi også hjælpe Dem med at finde en webdesigner eller et web-bureau, som vil kunne udarbejde Deres hjemmeside, da vi har et samarbejde med en række professionelle designere, web-bureauer og webprogrammører.