Support Produkter Om ATZnet Bladrekatalog CMS-system Webshop

Bladrekatalog

Hvad er et bladrekatalog?

Et digitalt bladrekatalog, er en helt ny spændende måde at vise og publicere dine kataloger, foldere og brochurer på Internettet.
 
Det elektroniske katalog fremstår som om det er et fysisk katalog - bare direkte på skærmen.
 
Et bladrekatalog kan anvedes til at vise tilbudsaviser, kataloger, billeder etc. online.

De fleste udbydere af bladrekataloger anvender en softwareplatform som omdanner statiske pdf-filer til et bladrekatalog.
 
Det bladrekatalog som vi tilbyder, bygger derimod på jpg billeder og flashanimationer. Det betyder at der opnåes en meget mere dynamisk præsentation.
 
Der kan f.eks på en side i kataloget afspilles en lille filmstump, der kan understøtte tekst og statiske billeder.

Hvorfor vælge et bladrekatalog frem for en "gammeldags" pdf fil?

Et bladrekatalog gør din præsentation / publikation til en spændende og anderledes oplevelse for brugeren af din hjemmeside.
 
En pdf fil kan på mange måder være at foretrække, hvis  informationerne skal vises i en form, hvor der ikke kan rettes i præsentationen, samt at læseren skal have mulighed for at printe indholdet ud i en god opløsning.
 
Ulempen ved en pdf præsentation er, at den er tung at åbne, fordi hele filen først skal downloades - jo flere sider den består af jo tungere er det at anvende for brugeren.
 
Skal du have en elegant og smart præsentation er et bladrekatalog derfor en oplagt mulighed.

 
 
 
Web & E-handel
Hosted løsninger

© Design-Line Danmark  V.5.6--1161369 
Forside Om ATZnet Forretningsområder   Produkter Domæner  Webhotel  Webshop  Mailhotel  Bladrekatalog  DNS service  SEO  CMS  Serverhosting  Hosted Exchange  Hosted Sharepoint  SMS systemer  Online backup  Økonomisystem  Download Support  Kontakt LOG IN  CMS "TORNADO" © Design-Line Danmark