Support Produkter Om ATZnet Bladrekatalog Bredbånd CMS-system Webshop

IT-sikkerhed

Sikkerhed til dine PC'ere eller servere.
Firewall, antivirus, antispyware og børnesikring i ét og samme system.

Er det absolut bedste system på markedet.
 
Vi hjælper vores kunder med at sikre deres PC'ere og servere mod virus, hackerangreb og spyware.

Vi anbefaler primært løsninger fra det finske sikkerhedsfirma F-secure.

Vi har gennem en lang periode testet diverse produkter og gennemlæst diverse testresultater fra uafhængige testinstitutter, samt talt med en lang række brugere for at afklare hvilke produkter der opfyldte vores krav til kvalitet.

Vi er herved nået frem til, at de produkter vi med størst sindsro kan anbefale vore kunder kommer som sagt fra det finske sikkerhedsfirma F-Secure.

Antivirus
Din computer er konstant i farezonen, når det gælder virusangreb. F-Secure har et højt udviklet antivirus opdateringssystem, som bevirker, at din computer løbende bliver opdateret og derfor hele tiden er garanteret beskyttelse mod de nyeste virusangreb.

Såvel dine ind- som dine udgående e-mails bliver scannet for virus, og det er derfor risikofrit at modtage og åbne e-mails. Nye typer spyware og vira fra Internettet bliver ligeledes opsporet og fjernet, før de når ind på din PC.

Desuden scannes dine cd-rommer, disketter og alt hvad der hentes ned af programmer fra Internettet af flere forskellige scanningsmekanismer. Dette giver en beskyttelse svarende til at have flere antivirusprodukter kørende på samme tid. Alt i alt den mest effektive beskyttelse af din computer du til dato kan opnå.

Firewall
F-Secure har en integreret firewall, som forhindrer hackere i at bryde ind i din PC og få adgang til dine personlige oplysninger. Firewallen forhindrer ligeledes, at programmer, som er installeret på din computer, forsøger at skaffe sig uautoriseret adgang til Internettet.

Spyware
F-Secure behandler ikke spyware på samme måde som virus, men benytter i stedet en teknologi, som er særligt beregnet til at opspore og fjerne spyware.
 
Spyware kan f.eks. være et program, der skjult på computeren skaber adgang til dine data for uvedkommende personer. Der kan f.eks være tale om tyveri af bankkoder eller din computer kan udnyttes til udsendelse af spam-mails.
 
Hvis nogen forsøger hemmeligt at installere sådanne programmer på din computer, bliver disse identificeret og fjernet.

Antispam
Til at sikre dig mod uønskede reklame-mails, har F-Secure udviklet et filtreringssystem, som anbringer disse e-mails og reklamer i en særlig junkmail-folder, så du slipper for at fjerne spam-mails fra din indbakke.

Forældre kontrol
Internettet rummer et stort antal sider, som man ikke ønsker, at børnene har adgang til.
 
Forældre kontrollen giver mulighed for at spærre for uønskede websider og chat rooms, og indstillingerne kan reguleres, så de bliver tilpasset dine personlige ønsker.
 
Bestil en opringning nu
 
Navn:


Telefonnummer:


E-mail:


       
 
 
 
Web & E-handel
Hosted løsninger
Bredbånd & telefoni
© Design-Line Danmark  V.5.6--1121920 
Forside Om ATZnet Forretningsområder   Produkter Ny hjemmeside  Domæner  Webhotel  Webshop  IT-sikkerhed  Mailhotel  Bladrekatalog  DNS service  SEO  CMS  Serverhosting  Hosted Exchange  Hosted Sharepoint  Telefoni   Bredbånd   SMS systemer  Online backup  Økonomisystem  Download Support  Kontakt LOG IN  CMS "TORNADO" © Design-Line Danmark