Support Produkter Om ATZnet Bladrekatalog Bredbånd CMS-system Webshop

Tips til ansøgningen

En ansøgning vil typisk bestå at to dele: Selve ansøgningen og et CV.
 
Vi forventer en skræddersyet ansøgning. Vi ser alt for ofte standard ansøgninger, der bærer præg af at være lavet efter en skabelon fra et jobsøgningskursus.
 
Hvis du skal skille dig positivt ud fra mængden, er det ved at redegøre for, hvad du med dine kompetencer kan bidrage med i forhold til den konkrete stilling.
 
Det skal kraftigt understreges, at du ikke skal lade en anden skrive din ansøgning. Det vil være at gøre dig selv en bjørnetjeneste. Du forsøger ikke alene at narre os, men du narrer til syvende og sidst også dig selv.
 
Hvis din ansøgning ikke er et udtryk for, hvem du er og hvad du står for, vil det resultere i, at du spilder både din og vores tid.
Der er en række typiske fejl, som gør, at vi straks lægger en ansøgning i bunken med uegnede ansøgere:
  • Ansøgeren har tydeligvis glemt at lade en anden læse korrektur.
  • Ansøgeren glemmer at anføre eget navn, adresse og e-mail.
  • Et andet virksomhedsnavn står stadig nævnt fra sidste gang, ansøgningen blev brugt.
  • Der er anvendt en skabelon til massefabrikerede ansøgninger. I de fleste tilfælde er en den type ’standard’-ansøgninger", hvor modtageren helt eller delvist er skiftet ud, lette at gennemskue – og er for modtageren meget sigende for ansøgerens engagement i jobsøgningsfasen.
  • Ansøgeren sender sin ansøgning på e-mail, selvom det tydelig fremgår, at vi kun ønsker at modtage en skriftlig ansøgning med posten. Dette signalerer, at ansøgeren ikke er i stand til at læse indenad.

Ansøgningen skal indeholde nogle standard oplysninger, for at du kan komme i betragtning til det job, du er interesseret i.
Ansøgningen skal som minimum indeholde følgende:
  • Dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse skal fremgå klart.
  • Din uddannelsesmæssige baggrund
  • Dine praktiske erfaringer fra et lignende job eller andre relaterede arbejdsområder.
  • Hvad der får dig til at søge netop dette job.
  • Hvad skal motivere ATZnet til at udvælge dig til jobbet?

Curriculum vitae

Vi forventer et CV sammen med ansøgningen, så vi kan få et mere detaljeret billede af din karriere og dine faglige kvalifikationer.

Vi forventer derfor, at CV’et giver en præcis beskrivelse af dit karriereforløb. Der skal lægges vægt på de detaljer, der vil være interessante i forbindelse med den stilling, du søger.

Du er velkommen til at medsende andre relevante dokumenter så som anbefalinger. Hvis du ønsker at anvende referencer, skal du angive navn og telefonnummer på disse.
 
Til din information returnerer vi ikke din ansøgning eller CV.
 
 
 
Vi søger
 
Procedure
 
Tips
© Design-Line Danmark  V.5.6--1058550 
Forside Om ATZnet Vision, mission og mål  Forretningsområder   Ledige stillinger  Produkter Ny hjemmeside  Domæner  Webhotel  Webshop  IT-sikkerhed  Mailhotel  Bladrekatalog  DNS service  SEO  CMS  Serverhosting  Hosted Exchange  Hosted Sharepoint  Telefoni   Bredbånd   SMS systemer  Online backup  Økonomisystem  Nyheder Referencer Download Partnerprogram Support  Kontakt LOG IN Adresseændring  CMS "TORNADO" © Design-Line Danmark