Support Produkter Om ATZnet Bladrekatalog Bredbånd CMS-system Webshop

Uopfordrede ansøgninger

Vi er naturligvis interesseret i kontakt til potentielle, velkvalificerede ansøgere og derfor modtager vi gerne ansøgninger, selv om der ikke er annonceret nogen ledige job.
 
Vi beskæftiger en række medarbejdere indenfor områderne: IT, webdesign, regnskab og økonomi, salg og marketing, projekledelse samt kommunikation. Fælles for alle funktioner, er at de medarbejdere, som vi ønsker at ansætte, skal være kendetegnet ved at have den rette profil til at indgå i de teams, hvori der typisk arbejdes.
 
Har du ikke den relevante faglige baggrund, skal det ikke afholde dig fra at ansøge om et job hos ATZnet, da der vil blive lagt mere vægt på, at du er den rette person, end at du har den rette uddannelsesmæssige baggrund.
 
Mange af de udfordringer virksomheden står overfor kan hurtigt ændre sig og derfor kræves medarbejdere, som i høj grad er fleksible og omstillingsparate og ikke føler sig bundet af traditionelle faggrænser. Du skal derfor ikke lade dig afskrække, af at vi er en virksomhed, der beskæftiger sig med IT teknologi.
 
Hos ATZnet har vi en emnebank for kandidater, der har sendt en uopfordrede ansøgning. Denne emnebank bliver set igennem i forbindelse med rekruttering til ledige jobs.
 
Hvis der bliver en stilling ledig, vil vi kontakte dig, såfremt det skønnes, at dine jobønsker og kvalifikationer matcher vores krav til den ledige stilling. Hvis du mener, at der er sket væsentlige ændringer i forhold til din oprindelige ansøgning, beder vi dig sende os en opdateret uopfordret ansøgning.

Hvis du imidlertid vil være helt sikker på at komme i betragtning til alle de ledige stillinger, der måtte have din interesse, vil vi stadigvæk opfordre dig til at holde øje med www.jobindex.dk, da vi annoncerer alle vores ledige stillinger her.

 
Hvis du ønsker at sende os en uopfordret ansøgning, skal den sendes til:
ATZnet
Lystrupvej 21 B
8240 Risskov
Husk altid at oplyse, hvilken stilling du søger samt fortæl om tidligere beskæftigelse, uddannelse og andet, der har relevans for det job, du søger.
 
Mærk din ansøgning ”uopfordret” og vedlæg CV og relevante bilag. Jo mere specifik en ansøgning er med hensyn til et bestemt job eller arbejdsområde, jo større er chancen for at du bliver kontaktet.
 
Bemærk venligst, at vi ikke ønsker at modtage ansøgninger via e-mail. Ansøgninger fremsendt som e-mail vil ikke komme i betragtning.
 
Hvis du skulle have spørgsmål i forbindelse med at søge job hos ATZnet, er du velkommen til at kontakte os på
telefon 87 41 50 34 eller via e-mail på job@atznet.dk.

 
 
 
Vi søger
 
Procedure
 
Tips
© Design-Line Danmark  V.5.6--1058549 
Forside Om ATZnet Vision, mission og mål  Forretningsområder   Ledige stillinger  Produkter Ny hjemmeside  Domæner  Webhotel  Webshop  IT-sikkerhed  Mailhotel  Bladrekatalog  DNS service  SEO  CMS  Serverhosting  Hosted Exchange  Hosted Sharepoint  Telefoni   Bredbånd   SMS systemer  Online backup  Økonomisystem  Nyheder Referencer Download Partnerprogram Support  Kontakt LOG IN Adresseændring  CMS "TORNADO" © Design-Line Danmark